Workshop kraanvogels

Een Japanse legende vertelt dat iedereen die 1000 papieren origami kraanvogels vouwt een wens mag doen.

De andere mythe luidt dat een kraanvogel een lang leven garandeert, Volgens de legende kan dat beestje wel duizend jaar worden. Dus wie een ander wil verzekeren van voorspoed, vouwt duizend kraanvogels. Het is in Japan een gebruikelijk cadeau bij geboorten en huwelijken.

Dit is zo een leuk concept dat ik hier een workshop voor organiseer waar ik uitleg hoe je een kraanvogel kan vouwen, in jullie favoriete kleur. Tijdens deze workshop leer je de techniek om een kraanvogel te vouwen en te verwerken in een 'slinger'. Deze mooie slinger kun je gebruiken ter versiering tijdens je bruiloft of gewoon in huis of tuin.

Deze workshop kun je op ieder moment reserveren op een middag of avond.in ons keuken- en tuinatelier.

Voor wie is deze workshop bedoelt?

Eigenlijk voor iedereen! Natuurlijk is het heel speciaal voor je huwelijksdag. Waar ik dan ook dolgraag een steentje aan bijdraag. Dus als je het bijvoorbeeld als stelletje de workshop wil volgen. Maar je kunt het ook als een vriendinnenuitje beschouwen of vrijgezellenfeestje, met familie. Hoe jij het  wilt!

Voor hoeveel personen is de workshop?

Je kunt het met tweetjes volgen of met maximaal 8 personen.

Wat kost deze workshop?

De prijs is 20 euro per persoon inclusief materiaal, koffie/thee en koekje.

 

Om te reserveren of voor meer informatie kun je bellen, appen of mailen via het contactformulier of telefoonnummer 06-18573415

 

  

 

Workshop Dromenvanger.

Samen met je vriendinnen, familie of aanstaande partner prachtige dromenvangers maken ter decoratie voor tijdens de bruilioft of elk ander feestelijke gelegenheid dan ook.

Ik laat je de verschillende knooptechnieken zien en jullie maken er een prachtige dromenvanger van. 

Deze kun je gebruiken tijfdens de ceremonie en het feest. En het mooie is dat je ze naderhand in huis of tuin weer ergens kunt hangen waar je het wilt.

Om te reserveren of voor meer informatie kun je appen, bellen of mailen via het contactformulier of telefoonnummer 06-18573415

 

Deze workshop kost 37.50 euro per persoon.

- inclusief materiaal, koffie/thee koekje

- tijdsduur is ongeveer 2.5 - 3 uurtjes

- Aantal personen: 1 tot maximaal 6 personen

-Locatie is in Dongen, Noord-Brabant

 

 

Workhop Papieren kralen

In deze workshop leer je hoe je van papier een mooie kraal kan maken. Deze kralen gaan we natuurlijk in een sieraad verwerken. In combinatie met andere kralen en of bedeltjes gaan we een setje van 2 armbandjes maken.

Om te reserveren of voor meer informatie kun je appen, bellen of mailen via het contactformulier of telefoonnummer 06-18573415

Deze workshop kost 25 euro per persoon.

- inclusief materiaal, koffie/thee en een koekje

- tijdsduur is ongeveer 2 - 2,5 uurtjes

- Aantal personen: 1 tot maximaal 6 personen

-Locatie is in Dongen, Noord-Brabant