Ben je op zoek naar een echte one-of-a-kind dress, sieraad of accessoire?

Kies dan een ontwerp uit onze collectie. De gehele collectie is door mijzelf ontworpen en gemaakt/gehaakt en geknoopt. Uniek dus! One-of-a-kind!

Sinds kort hebben we ook, nog wel beperkt, bruidskleding in de collectie. Van elke creatie is maar één exemplaar gemaakt. Een paar keer per jaar worden er weer nieuwe ontwerpen aan toegevoegd.

Zit er jouw dreamdress bij? Dan gaan we eerst kijken of dit al gemaakte exemplaar jou ook past en of er aanpassingen gedaan kunnen worden. Als dat niet lukt dan ga ik hem voor jou op maat maken in jouw gewenste kleur. De kleuren worden strikt bij gehouden door mij zodat we zeker weten dat jouw dress uniek is en blijft.

Hoeveel passessies je nodig hebt ligt aan het aantal aanpassingen of dat het geheel opnieuw gemaakt moet worden.

Bij jou dreamdress horen natuurlijk ook  accessoires en sieraden. Oorbellen, kettingen, armbanden, polscorsages en tasjes. We hebben het allemaal in huis. Van deze creaties heb ik ook maar 1 exemplaar in de collectie. Uitzonderingen daar gelaten. 

De meeste materialen voor de sieraden zijn nickelvrij en verzilverd. Enkele sieraden zijn van echt zilverdraad (18 gauge) gemaakt. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende artikel.

Het garen dat ik gebruik voor de textiele creaties zijn van 100 % katoenen garen.(uitzonderingen staan bij de creaties vermeld)

De accessoires en sieraden kunnen opgestuurd worden maar het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken en alles met eigen ogen te bekijken.